Logg inn

Så enkelt er det å bytte strømleverandør

Hvis du ikke har byttet strømleverandør på en stund, kan det være på tide å undersøke om strømavtalen din fortsatt er en like god deal som når du bestilte.

Så enkelt er det å bytte strømleverandør

Det finnes mange strømselskaper i markedet, og det kommer hele tiden nye leverandører og avtaler på banen. Derfor kan det være lurt å sjekke pris og øvrige vilkår på strømavtalen din én gang i året.

Det finnes flere steder som tilbyr prissammenligningstjenester. Bytter du strømleverandør gjennom en av dem betaler strømleverandører normalt denne prissammenligningstjenesten mellom 500-1000 kr. for deg som strømkunde. Dette er en kostnad strømleverandøren i mange tilfeller kommer til å legge på strømprisen etter hvert. Vi vil anbefale å benytte Forbrukertilsynets egen nøytrale prissammenligningsside strømpris.no når du sammenligner strømprisavtaler.

Hvilken strømavtale passer for deg?

Norge har over 100 strømleverandører som alle tilbyr en mengde ulike strømavtaler. Da kan det tidvis være vanskelig å finne den strømavtalen som er best for akkurat deg.
Det er finnes flere grunner til å bytte strømleverandør. Den mest åpenbare er å spare penger med en billigere strømpris. Noen ønsker også å oppnå bedre kundeservice eller ha en avtale som gir forutsigbarhet.
Stadig flere er i tillegg opptatt av en bærekraftig strømleverandør og tilleggsavtaler som bidrar til mer produksjon av fornybar strøm. I Yetz kan du gjøre dette gjennom avtalen som heter Vindfri. Gjennom denne avtalen får du garantert vindkraftfri fornybar energi og støtter støtter samtidig arbeidet til Motvind.

Velg en pålitelig strømleverandør uten billige lokketilbud.

I Yetz tilbyr kun avtaler som er basert på spotpris, fordi vi mener det er det beste for deg som kunde. Vi tilbyr heller ikke billige lokketilbud med et par ukers varighet. Alle våre avtaler har en minimums varighet på 6 måneder. Velg enten KampanjeSpot uten påslag eller fastledd i 6 måneder eller WebSpot uten påslag til kun 29 kr. måneden.
Strømpris velger du enkelt og sikkert med BankID på under 60 sekunder på www.yetz.no/strom
Uansett hvilken leverandør du har fra før av, trenger du ikke si opp den gamle avtalen. Den nye strømleverandøren ordner dette for deg. Det er gratis og helt risikofritt å bytte strømleverandør. Du vil aldri oppleve å være uten strøm i bytteprosessen.