Logg inn

Bli med Yetz

Bli en del av Norges mest innovative strøm- og forsikringsselskap

Siden 2017 har Yetz skutt fart ut av startblokkene og har allerede klart å revolusjonere kjøpsløsninger innen strøm og forsikring. Vi våger å påstå at vi har Norges raskeste og beste kjøpsløsninger for strøm og forsikring, men vi hviler ikke på laurbærene av den grunn. Vi utvikler og prøver løpende ut nye og innovative løsninger. Vårt fokus er strøm og forsikring og menneskene bak Yetz har tilsammen mange titalls år bransjeerfaring fra strøm og forsikring kombinert med IT kompetanse. Det er nettopp i grensesnittet mellom bransjekompetanse og IT vi finner gull.

Visjon

Yetz er opprettet av venner til venner der vår visjon er at det skal være enkelt å samle og få kontroll over sine daglige tjenester til en gunstig pris. Hvor alle i organisasjonen arbeider for å sikre at kunden er i fokus og å gi den beste opplevelsen i området.

    Kontakt

    Hvis du er interessert i å investere og være en del av et stadig voksende selskap med en utrolig utviklingskurve så langt, er du velkommen til å kontakte oss på investor@yetz.no.