Logg inn

Hvem er vi?

Du lurer kanskje på hvem vi er, og hva vi gjør?

Hvem er vi? Yetz eies og drives av engasjerte mennesker med lang erfaring fra IT, strøm og forsikring. Vi har et ønske om å tilby våre kunder et bedre og rimeligere alternativ innen strøm og forsikring og samtidig utfordre de store etablerte aktørene.

I Yetz er fortsatt de ansatte til sammen største eier av selskapet. Ikke noe gir mer dedikerte medarbeidere, enn når man som ansatt selv får bære fruktene av den innsatsen som legges ned. 

Gjennom utstrakt bruk av teknologi og digitale løsninger forenkler vi kjerneprosessene og reduserer kostnadene slik at vi kan tilby blant Norges laveste priser på både strøm og forsikring.

At du kanskje ikke enda har hørt om oss synes vi ikke er så rart. I Yetz har vi ingen stor markedsavdeling, salgsdirektører eller salgsavdelinger. Vårt inderligste ønske er at våre kunder skal være så fornøyd med avtalene og tjenestene vi tilbyr at de velger å anbefale oss videre til familie, venner og kjente. 

Vi håper og tror du kommer til å høre mer om oss i tiden som kommer, enten du velger å bli kunde eller ei. Skulle du være i tvil om Yetz er det riktige valget ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.
 

Våre selskaper

Konsern

Yetz er et konsern bestående av Yetz Group AS, Yetz Strøm AS og Yetz Forsikring AS. 
 

Yetz Forsikring

Yetz Forsikring AS er forsikringsagent for INSR Insurance Group ASA.


Yetz Strøm

Yetz Strøm AS har omsetningskonsesjon fra NVE(Norges vassdrags- og energidirektorat) for omsetning av elkraft til privatpersoner i det norske markedet.

    Har du spørsmål?

    Hvis du har spørsmål om Yetz og vår tjeneste kan du kontakte oss.

    Kontakt oss